7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: “Ημέρες Νευρολογίας & Πρωτοβάθμια Περίθαλψη”, Πάτρα 8-9/4/2020 Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ¨7ου ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ¨

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ το 7ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ημέρες Νευρολογίας & Πρωτοβάθμια Περίθαλψη που είχε προγραμματίσει η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος –Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Νευρολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» για τις 13-14 Μαρτίου 2020 μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία για τις 8-9 Μαΐου 2020 στο Ξενοδοχείο Patra Palace.

7ekpaideutiko sunedrio

Το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Π «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», με την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και σε συνεργασία με τα τμήματα Συντονισμού Γενικής Ιατρικής του Γ.Ν.Π. και Π.Γ.Ν.Π., διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά διημερίδα με θέμα: Ημέρες Νευρολογίας και Πρωτοβάθμια Περίθαλψη, στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο Patras Palace στις 8-9 Μαΐου 2020.

Μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης: ΝΑΙ

Φόρμα εγγραφής: ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Επιστημονικό πρόγραμμα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του συνεδρίου: GK Conference Management, PR & Communication

Τηλέφωνο: 210 6897552-3
Φαξ: 210 6897555
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Site: www.gk.gr