Επικοινωνήστε
μαζί μας
Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος - Πελοποννήσου
Βότση 42 Πάτρα
Τ.Κ. 26221
Email: iede_pel@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2610.278866
Κινητό: 6936.882.827
Fax: 2610.275609
Συνέδρια


ΕΝΔΟΡΑΜΑ 21, 18 - 20 Φεβρουαρίου 2022 με υβριδικό τρόπο. Εκτύπωση E-mail

endorama21 1080x1080 v2

Αξιότιμες -οι συνάδελφοι,

Η υγειονομική κατάσταση της χώρας στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίαw covid -19 και η αβεβαιότητα που επικρατεί για την πορεία αυτής ήταν οι κρίσιμοι παράγοντες που μας ώθησαν στην απόφαση για μετάθεση διεξαγωγής του συνεδρίου ΕΝΔΟΡΑΜΑ21 από τις 28 έως 30 Ιανουαρίου στις 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2022 με υβριδικό τρόπο (διά ζώσης και διαδικτυακή συμμετοχή).

Συναισθανόμενοι τις δύσκολες συνθήκες και αναλαμβάνοντας την ευθύνη μας απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας, αποφασίσαμε την μετάθεση του συνεδρίου για 3 εβδομάδες, ευελπιστώντας ότι οι συνθήκες θα βελτιωθούν και θα νιώθουμε όλοι πιο ασφαλείς.

Όπως πάντα θα τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διεξαχθεί ένα ασφαλές συνέδριο και εναρμονισμένο πλήρως με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Δίνουμε λοιπόν το ραντεβού μας λίγο αργότερα ώστε να μπορέσουμε να συναντηθούμε όλοι μαζί και υγιείς στο γνώριμο μας Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών αλλά και διαδικτυακά.

Με εκτίμηση

Η οργανωτική επιτροπή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



 
Η νόσος COVID-19 στα παιδιά (28.12.2021) Εκτύπωση E-mail


 
Η Ψυχική μας Υγεία στην εποχή του COVID-19|Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 Εκτύπωση E-mail

Η Ψυχική μας Υγεία στην εποχή του COVID-19

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 | On line: www.iedep.gr

Παρακολουθήστε εδώ

10

Ψηφιακή ημερίδα με τίτλο «Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του covid-19», έχει προγραμματιστεί για τις 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00. Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας της Ι.Ε.Δ.Ε.Π., www.iedep.gr.

Με αφορμή την παγκόσμια υγειονομική κρίση που καλείται να αντιμετωπίσει ο χώρος της υγείας η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.),  σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) διοργανώνει ψηφιακή ημερίδα με θέμα «Η ψυχική μας υγεία στην εποχή του covid-19». Στο πλαίσιο της ημερίδας θα συζητηθούν θέματα όπως το πώς θα μπορέσουμε συναισθηματικά και ψυχικά να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, το πώς θα φροντίσουμε τον εαυτό μας και των γύρω μας και τα απόλυτα φυσιολογικά συναισθήματα που μας γεννά η περίοδος (άγχος, ανασφάλεια, φόβο, λύπη, θυμό).

Σημαντικά ερωτήματα που θα κληθούν να απαντήσουν οι εκλεκτοί ομιλητές μας είναι μεταξύ άλλων τα εξής:

  • Τι είναι ψυχική υγεία;
  • Πώς μπορούμε να προστατέψουμε την ψυχική μας υγεία αυτή την περίοδο της πανδημίας;
  • Είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την ψυχική μας υγεία;
  • Η Ψυχική Υγεία μας αφορά όλους;

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά και θα φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές από τον χώρο της ψυχικής υγείας, του πανεπιστημίου και φορέων ασθενών ψυχικής υγείας.

Πληροφορίες για την ημερίδα μπορείτε να βρείτε εδώ. Εγγραφές εδώ.

 

Η Ψυχική μας Υγεία στην εποχή του COVID-19 - 13.12.2021

Επικοινωνία:: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλ.: 2611100410 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
https://www.synedra.gr/our-mental-health-and-covid-19


 



 
Νεότερες Εξελίξεις στην Εσωτερική Παθολογία, 24-26/9/2021, Πάτρα Εκτύπωση E-mail
 
 
header
 
     
 
 
 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, σας καλωσορίζουμε στο Συνέδριο της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με τίτλο «Νεότερες εξελίξεις στην Εσωτερική Παθολογία» που διεξάγεται στις 24-26 Σεπτεμβρίου 2021. Οι εργασίες θα λάβουν χώρα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η επιστημονική εκδήλωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά με γνώμονα την ανάδειξη του εξαιρετικού και συνεχώς εξελισσόμενου επιστημονικού και ερευνητικού επιπέδου του ιατρικού δυναμικού της Παθολογικής Κλινικής τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρύτερο περιφερειακό επίπεδο. Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους γιατρούς και έχει ως κύριο στόχο την αναγκαία συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας μέσα σε ένα περιβάλλον εξελισσόμενης γνώσης. Επιμέρους στοχεύει στην ενημέρωση των γιατρών κυρίως των παθολογικών ειδικοτήτων για τις νεότερες εξελίξεις και τη σύγχρονη αντιμετώπιση συνήθων κλινικών προβλημάτων και την πολύ σημαντική ενεργό συμμετοχή και συνεργασία σε ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο, όπου θα αναλυθούν δεδομένα και θα ανταλλαχτούν απόψεις. Στις Εργασίες του Συνεδρίου μας, εκλεκτοί συνάδελφοι δίνουν έναυσμα για δημιουργικό διάλογο αναλύοντας ποικίλα επίκαιρα θέματα μέσα από στρογγυλά τραπέζια και διαλέξεις.
Σας υποδεχόμαστε λοιπόν όλους σε μια συνάντηση επιστημονικού προβληματισμού, αναζήτησης και ανταλλαγής απόψεων στην πόλη της Πάτρας.

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής
Μάρκος Μαραγκός
Καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων
Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών

 
---

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για να δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου παρακαλούμε πατήστε στο παρακάτω εικονίδιο.
Θα χορηγηθούν 
19 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits)
από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
read more
 
picture

ΕΓΓΡΑΦΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, δηλαδή θα υπάρχει η δυνατότητα για φυσική παρουσία προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων στον χώρο του Συνεδρίου και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση (live streaming).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν την εγγραφή τους συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την παρακάτω φόρμα εγγραφής 
 

 

ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Οι συμμετέχοντες που έχουν υβριδική εγγραφή θα παραλάβουν ηλεκτρονικά:
  • Ηλεκτρονική κονκάρδα / e- κονκάρδα, σε ηλεκτρονικό αρχείο .pdf, η οποία θα περιλαμβάνει τον ραβδωτό / γραμμωτό κώδικα και τον μοναδικό αριθμό barcode. Η e-κονκάρδα θα χρησιμοποιείται στην σάρωση κατά την είσοδο & έξοδο στις πόρτες της αίθουσας ομιλιών, για την καταγραφή χρόνου παρακολούθησης με φυσική παρουσία
  • Τελικό Επιστημονικό Πρόγραμμα σε αρχείο .pdf
  • e - Program Συνεδρίου, με την οποία εφαρμογή είναι δυνατή η διαμόρφωση και του προσωποποιημένου προγράμματος παρακολούθησης προς διευκόλυνση του κάθε σύνεδρου και σύμφωνα με τις προτιμήσεις του
  • link σύνδεσης & τον μοναδικό κωδικό password για την δυνατότητα εισόδου στην ψηφιακή πλατφόρμα αναμετάδοσης του Συνεδρίου για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Προγράμματος και αντίστοιχης καταγραφής του χρόνου παρακολούθησης.
  • Application Κράτησης Θέσης στην αίθουσα ομιλιών για τις ώρες που είναι επιθυμητή η παρακολούθηση με φυσική παρουσία. Στην περίπτωση μη σάρωσης της συγκεκριμένης e-κονκάρδας τα πρώτα 10’ από την έναρξη της εκάστοτε επιλεγμένης ομιλίας, η θέση θα απελευθερώνεται προς διάθεση.
  • Application άμεσης (LIVE) Ενημέρωσης Κενών Διαθέσιμων καθισμάτων στη συνεδριακή αίθουσα ομιλιών.
  • e - Φόρμα Αξιολόγησης του Επιστημονικού Προγράμματος και του Συνεδρίου, την οποία συμπληρώνει ο σύνεδρος και υποβάλλει on line
  • e - Certificate το οποίο ο σύνεδρος θα μπορεί να εκδώσει ηλεκτρονικά 3 ημέρες από τη λήξη του Συνεδρίου. Ο χρόνος παρακολούθησης καταγράφεται τόσο από την φυσική παρουσία των συνέδρων εντός της εκάστοτε συνεδριακής αίθουσας, όσο και από το χρόνο online παρακολούθησης στην πλατφόρμα μετάδοσης. Για την Μοριοδότηση στις ιατρικές ειδικότητες με CME-CPD Credits από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.), συνυπολογίζονται και οι δύο τρόποι καταγραφής ωρών παρακολούθησης.   
 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Οι συμμετέχοντες που έχουν διαδικτυακή εγγραφή θα παραλάβουν ηλεκτρονικά:
  • Τελικό Επιστημονικό Πρόγραμμα σε αρχείο .pdf
  • e - Program Συνεδρίου, με την οποία εφαρμογή είναι δυνατή η διαμόρφωση και του προσωποποιημένου προγράμματος παρακολούθησης προς διευκόλυνση του κάθε σύνεδρου και σύμφωνα με τις προτιμήσεις του
  • link σύνδεσης & τον μοναδικό κωδικό password για την δυνατότητα εισόδου στην ψηφιακή πλατφόρμα αναμετάδοσης του Συνεδρίου για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Προγράμματος και αντίστοιχης καταγραφής του χρόνου παρακολούθησης.
  • e - Φόρμα Αξιολόγησης του Επιστημονικού Προγράμματος και του Συνεδρίου, την οποία συμπληρώνει ο σύνεδρος και υποβάλλει on line
  • e - Certificate το οποίο ο σύνεδρος θα μπορεί να εκδώσει ηλεκτρονικά 3 ημέρες από τη λήξη του Συνεδρίου. Για την Μοριοδότηση στις ιατρικές ειδικότητες με CME-CPD Credits από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.), ο χρόνος παρακολούθησης καταγράφεται από το χρόνο online παρακολούθησης στην πλατφόρμα μετάδοσης. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Για την είσοδο των συμμετεχόντων στο Συνεδριακό χώρο, αρκεί εναλλακτικά η επίδειξη ενός εγγράφου από τα ακόλουθα :
- έγκυρου Πιστοποιητικού Εμβολιασμού (COVID 19)
- Πιστοποιητικού Νόσησης (COVID 19)
Υπενθυμίζεται η αυστηρή εφαρμογή των προληπτικών μέτρων προστασίας κατά του SARS-CoV-2: χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, τήρηση αποστάσεων, τακτικό πλύσιμο χεριών.
 
picture

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

CONGRESS WORLD Μονοπρόσωπη ΙΚΕ
Μιχαλακοπούλου 27, 115 28 Αθήνα
Τηλ: 210 7210 001, 210 7222 518
e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
www.congressworld.gr
---
 
Η ηλεκτρονική ενημέρωση είναι Ευγενική Προσφορά της εταιρείας
 
-
 
 
 
 



 
8ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: Ημέρες Νευρολογίας & Πρωτοβάθμια Περίθαλψη,17 - 18 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ξενοδοχείο Achaia Beach στην Πάτρα. Εκτύπωση E-mail

neurologia01

Τελικό πρόγραμμα

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του συνεδρίου: GK Conference Management, PR & Communication

Τηλέφωνο: 210 6897552-3
Φαξ: 210 6897555
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Site: www.gk.gr



 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL