Επικοινωνήστε
μαζί μας
Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος - Πελοποννήσου
Βότση 42 Πάτρα
Τ.Κ. 26221
Email: iede_pel@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 2610.278866
Κινητό: 6936.882.827
Fax: 2610.275609
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Ι.Ε.Δ.Ε.Π.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

δουζδαμπανηςφωτο

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για το νέο Δ.Σ. της ΙΕΔΕΠ να παρουσιάζει τον νέο, ανανεωμένο διαδυκτιακό της τόπο, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση, ευρύτερη απήχηση και ταχύτερη επικοινωνία μεταξύ των ιατρών και των λοιπών εργαζομένων στον χώρο της υγείας, ιδιαίτερα στον χώρο κάλυψης της ΙΕΔΕΠ. Αποτελούσε βασικό στόχο και μέλημα της εταιρείας και η παρουσία του δικαιώνει την προσπάθεια του Δ.Σ. για την αναβάθμιση των επιστημονικών και εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων.

Περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Nεφρικές και Καρδιαγγειακές επιπλοκές νόσου COVID-19

 

header23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Σύλλογο Νεφροπαθών Αχαΐας πραγματοποιεί μεγάλη εξ’αποστάσεως ενημερωτική ημερίδα (webinar) για όλους τους ενδιαφερόμενους με θέμα:

Nεφρικές και Καρδιαγγειακές επιπλοκές νόσου COVID-19

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00. Θα χαιρετίσουν:

  • • o Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας κ.Χαράλαμπος Μπονάνος.
  • • o Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Παθολογίας- Λοιμώξεων & Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ κ Μάρκος Μαραγκός
  • • το Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Νεφροπαθών Αχαΐας κ Λεωνίς Σαμαρτζή

Θα προλογίσει ο κ.Στέλιος Ασημακόπουλος Λοιμωξιολόγος, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών

Προεδρείο της εκδήλωσης θα είναι οι:

  • κ. Περικλής Δουζδαμπάνης, Πρόεδρος Ι.Ε.Δ.Ε.Π
  • κ. Ιωάννης Τσολάκης, Ομότιμος Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής Πανεπιστήμιο Πατρών

Ομιλητές θα είναι οι:

  • κ.Περικλής Δουζδαμπάνης, Νεφρολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών, Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ‘’Κυανούς Σταυρός Πατρών’’ με θέμα: Νεφροπάθεια Covid 19
  • κ.Ιωάννης Χριστοδούλου Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής ΓΝΠ «Άγιος Ανδρέας», με θέμα: Καρδιαγγειακές επιπλοκές νόσου Covid 19
  • κ.Ιωάννης Ντούβας, Αγγειοχειρουργός, Διδάκτωρ ΕΚΠΑ, Επιμελητής Α’ ΓΝΠ «Άγιος Ανδρέας», με θέμα: Θρομβοεμβολικές επιπλοκές νόσου Covid 19

Σχολιάστρια της εκδήλωσης θα είναι:

  • κα.Zωή Τέγου Διευθύντρια Νεφρολογικής Κλινικής ΓΝΠ «Άγιος Ανδρέας»

Ο σύνδεσμος που θα μπορεί να παρακολουθήσει το κοινό την εκδήλωση είναι ο εξής: https://youtu.be/4CilmToAT6g

header23

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚ ΗΜΕΡΑΣ ΝΕΦΡΟΥ

prosklisi day nefrou

 
Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας με το Μητροπολίτη Πατρέων Χρυσόστομο

CACHE 260X260 1 613906

 

Τον Μητροπολίτη Πατρέων κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, Νεφρολόγος, κ Περικλής Δουζδαμπάνης και ο Γραμματέας Αγγειοχειρούργος κ Ιωάννης Ντούβας.

Η συνάντηση πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της και την ανταλλαγή ευχών για την ονομαστική εορτή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ Χρυσόστομου, έγινε σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα. Υπήρξε ταύτιση απόψεων και αλληλοκατανόηση ενώ το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν τόσο ο Πρόεδρος της Ι.Ε.Δ.ΕΠ κ Περικλής Δουζδαμπάνης όσο και ο Μητροπολίτης Πατρέων κ Χρυσόσοστομος είναι το μήνυμα, αλληλοσεβασμού, αλληλεγγύης και αγαστής συνεργασίας της Ιατρικής κοινότητας με την Εκκλησία σε θέματα δημόσιας υγείας.

 
Πρόσκληση: Ενημέρωση για τον εμβολιασμό έναντι Covid 19 στις ευπαθείς ομάδες

prosklisi22

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ WEBINAR ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙ SARS-CoV-2: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ON DEMAND

cov12

Σχετικά με το Webinar που διοργάνωσε η Ιατρική Εταιρία Δυτικής Ελλάδος με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με θέμα: “Αναγκαιότητα εμβολιασμού και δεδομένα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας των επερχόμενων εμβολίων έναντι SARS-CoV-2” μπορείτε να το παρακολουθήσετε και να ενημερωθείτε στο παρακάτω link

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ασφάλεια εμβολίων έναντι SARS-Cov2

Η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εξ ‘αποστάσεως ενημερωτική ημερίδα (webinar) με ομιλητή τον Λοιμωξιολόγο Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας κ.Στέλιο Ασημακόπουλο.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα: Αναγκαιότητα εμβολιασμού και δεδομένα ασφάλειας αποτελεσματικότητας των επερχόμενων εμβολίων έναντι SARS-Cov2 και απευθυνόταν σε επαγγελματίες υγείας.

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς είναι εμφανής η ανάγκη ενημέρωσης για το εν λόγω εμβόλιο σε κάθε ειδικότητα της υγείας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση των εκλεκτών καλεσμένων εκ μέρους του Προέδρου της ΙΕΔΕΠ κ.Περικλή Δουζδαμπάνη και στη συνέχεια χαιρέτησε και συμμετείχε ενεργά ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ.Χαράλαμπος Μπονάνος. Τη συζήτηση συντόνισε και ανέλαβε να απευθύνει τα ερώτημα των συμμετεχόντων στους ομιλητές ο Αντιπρύτανης και Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Πατρών κ.Μάρκος Μαραγκός. Ο κ. Ασημακόπουλος δέχθηκε πλήθος συγχαρητηρίων για την μεστή και έγκριτη ομιλία του.

Ο πρόεδρος κ.Περικλής Δουζδαμπάνης ευχαρίστησε την διοργανώτρια της εκδήλωσης κ.Κατερίνα Βεργη καθώς και το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη για την άψογη διοργάνωση.

Η επόμενη ενημερωτική εξ ’αποστάσεως ημερίδα θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 28/12/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 με εξαιρετικούς ομιλητές και συμμετέχοντες.

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΙΕΔΕΠ 2020

Χώρος Διεξαγωγής: Ιατρικός Σύλλογος Πατρών
Ώρα διεξαγωγής Μαθημάτων 19:00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ